aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Για τη φανέλα, τον κόσμο, το κύπελλο

Ανόρθωση: Για τη φανέλα, τον κόσμο, το κύπελλο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις προπονήσεις και στη δουλειά επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι μετά το προχθεσινό τους ρεπό επικεντρώνονται αποκλειστικά στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αν και βαθμολογικά η Ανόρθωση δεν έχει κίνητρα, μιας και δεν μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση, σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του Ρόνι Λέβι είναι αποφασισμένοι να τα δίνουν όλα και να παίζουν για τον κόσμο, την ιστορία του συλλόγου και τη φανέλα της ομάδας.

Κίνητρα βαθμολογικά μπορεί να μην υπάρχουν, υπάρχουν όμως αγωνιστικά. Και αυτό γιατί η Ανόρθωση θέλει να είναι σε καλή κατάσταση μιας και βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και είναι αναγκαίο να έχει καλό ρυθμό, ώστε να μπορεί να παίξει σε υψηλές εντάσεις.

Η κατάκτηση του κυπέλλου απέχει τρία μόλις παιχνίδια και όλοι στο στρατόπεδο της «Κυρίας» αγωνιούν και θέλουν να ζήσουν μια τέτοια επιτυχία μετά από πολλά χρόνια. Ο Λέβι προσπαθεί να διατηρήσει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά με τους παίκτες του και να τους έχει σε εγρήγορση ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ