aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έτοιμο το συμβόλαιο του Τιμούρ

Ανόρθωση: Έτοιμο το συμβόλαιο του Τιμούρ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η τρίτη σερί νίκη της Ανόρθωσης πέρασε στο… ντούκου, αφού στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και του ενδιαφέροντος (φίλων της και μη) ανέβηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός εξέφρασε με άκομψο (και μάλλον ειρωνικό τρόπο) την ενόχλησή του επειδή δεν έχει παραλάβει ακόμη το… καθαρογραμμένο νέο του συμβόλαιο. Με τη σειρά της ενοχλήθηκε και η διοίκηση, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους και προτιμήθηκε, κατά τη σοφή λαϊκή ρήση να… δέρει το σάμα. Εν ολίγοις φταίνε μόνο τα ΜΜΕ!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προσπάθησε να «σουλουπώσει» τα πράγματα: «Πρόεδρος και προπονητής είναι σε καθημερινές επαφές για το κεφάλαιο αυτό, κομμάτι του οποίου είναι και τα συμβόλαια που λήγουν. Την ίδια στιγμή όμως, η διοίκηση εκφράζει τη δυσαρέσκεια της γιατί εδώ και ένα δίμηνο υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα και σφήνες, για το συμβόλαιο του προπονητή μας».

Επί της ουσίας, πολύς θόρυβος για το τίποτε… Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι εντός των ημερών ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στα χέρια του το νέο του συμβόλαιο. Θα είναι διετούς διάρκειας και με αύξηση απολαβών. Είτε ως προκαταβολή είτε στις μηνιαίες του αποδοχές.

Γεγονός που καταδεικνύει ότι έγινε η προεργασία κι ενδεχομένως αυτό να εννοούσε ο Τιμούρ Κετσπάγια όταν άφηνε προχθές τις αιχμές του ότι «ο καθένας τη δουλειά του, υπάρχουν κάποιοι που αξιολογούν και φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο». Εκτός απροόπτου, λοιπόν, σύντομα θα μπει το νερό στ’ αυλάκι για να κλείσει το κεφάλαιο που «βασάνιζε» τον Γεωργαινό τεχνικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά τα άλλα, η «Κυρία», σαφώς καλύτερη από τη Νέα Σαλαμίνα, πήρε το τρίποντο στην προχθεσινή αναμέτρηση κι ανέβηκε ένα σκαλοπάτι στη βαθμολογία. Δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνισή της, αλλά δεν κινδύνευσε καθόλου και το τελικό 2-0 ήταν απόλυτα δίκαιο. Ο Κβιλιτάια παραμένει «ζεστός» από την άσπρη βούλα, ενώ εμπεδώνεται το σύστημα με τρεις στην άμυνα και έξι στη μεσαία γραμμή. Καταγράφεται, επίσης, το γεγονός ότι ο Άσερ Μπουσουλάτζιτς πήρε χρόνο συμμετοχής με μια μόνο προπόνηση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ