aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχονται εξελίξεις, αποφάσισαν Στρέπελ-Παντελή

Ανόρθωση: Έρχονται εξελίξεις, αποφάσισαν Στρέπελ-Παντελή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο «περίμενε» βρίσκονται οι φίλοι της Ανόρθωσης όσον αφορά στις μετεγγραφικές εξελίξεις. Από τη στιγμή που αύριο η ομάδα θα δώσει επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο με την Ένωση, είναι δύσκολο να προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις. Χθες ο πρόεδρος, Αντρέας Παντελή, προγραμμάτισε συνάντηση με τον Γιούργκεν Στρέπελ για να προγραμματίσουν τις επόμενες τους ενέργειες όσον αφορά κυρίως στον τρόπο που θα κινηθούν στο θέμα των αποδεσμεύσεων.

Διαβάστε επίσης: Ο λαός μίλησε: Ιδού η κορυφαία ενδεκάδα!

Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια αυτή την περίοδο και στην «Κυρία» δεν θέλουν να διαταράξουν το καλό κλίμα που υπάρχει. Το σίγουρο είναι ότι Σισέ και Κάτσαρ είναι εκτός πλάνων και με αυτούς τους δυο θα γίνει προσπάθεια για να αποτελέσουν παρελθόν με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Θέμα υπάρχει και με τον Βάργκιτς, όμως όσο δεν υπάρχει συμφωνία με άλλον τερματοφύλακα που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού δεν θα γίνει καμία ενημέρωση προς τον Κροάτη πορτιέρο.

Διαβάστε επίσης: Η ΕΝΠ για Ανόρθωση, με Μιχαλάκη, Χριστοφή και «νίκη επί των διαιτητών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ