aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έπιασε 11άρι με τον ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Έπιασε 11άρι με τον ΑΠΟΕΛ

Έντονο απόηχο άφησε το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση. Αφορμή η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου, καθώς σε ότι αφορά το… καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι το ματς «ζεστάθηκε» μετά το 80’ της αναμέτρησης. Οι «κυανόλευκοι» εκφράζουν παράπονα για τις αποφάσεις του Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος αρνήθηκε δύο πέναλτι σε διάστημα δύο λεπτών στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Στο «Αντώνης Καράς», πάντως, ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του γύρισαν σελίδα και βλέπουν το εκτός έδρας  ματς του Σαββάτου (8/2) με τον Ολυμπιακό. Ο Γεωργιανός προπονητής φρόντισε στην προπόνηση της Πέμπτης (6/2) να κλείσει το κεφάλαιο «ΑΠΟΕΛ» καθώς ξέρει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού ενόψει της αναμέτρησης με τους «μαυροπράσινους».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ξέμεινε από «κόφτες»

Όχι ότι επιθετικά η Ανόρθωση υστερεί, άλλωστε διαθέτει μακράν του δεύτερου την καλύτερη επίθεση με 37 τέρματα (32 πέτυχε η ΑΕΚ και έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή), αλλά η «Κυρία» έχει ως ισχυρό όπλο στη φετινή σεζόν την άμυνά της. Με 11 απαραβίαστες εστίες σε σύνολο 20 αγώνων και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις οι «κυανόλευκοι» δέχθηκαν 10 τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Ακατάσχετη υποκρισία, ο κόσμος έχει αηδιάσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ