aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ενοχλημένοι για το θέμα Παντελή, επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα

Ανόρθωση: Ενοχλημένοι για το θέμα Παντελή, επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στην Ανόρθωση για την κωλυσιεργία της Αστυνομίας στην καταγγελία που έγινε από τη διοίκηση της «Κυρίας» για τις οικονομικές ατασθαλίες της προηγούμενης διοίκησης.

Μετά από οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στα οικονομικά της εταιρείας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν οικονομικές ατασθαλίες από τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή. Από την στιγμή που ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον πρώην πρόεδρο και οι απαντήσεις του την δεν ήταν επεξηγηματικές για τα ποσά που φέρονται να απουσιάζουν χωρίς καμία αιτιολόγηση δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την καταγγελία στην Αστυνομία.

Η καταγγελία έγινε τον περασμένο Αύγουστο, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι δυσαρεστημένοι για το γεγονός ότι το όλο θέμα παρέμεινε στάσιμο για αρκετούς μήνες και προτού προκύψει η πανδημία του κορωνοϊού. Μπορεί η «μάχη» με τον αόρατο εχθρό να επισκιάζει τα πάντα, όμως η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή €800.000!

Εξ αρχής ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας», Χρίστος Πουλλαΐδης, προτού ακόμη αναλάβει την ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας (έστω και αν δεν κατέχει τη θέση του πρόεδρου), είχε θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση της Ανόρθωσης και την παραδειγματική τιμωρία όσων ασέλγησαν στην ομάδα. Τις επόμενες μέρες η διοίκηση της Ανόρθωση θα στείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Υπουργό Δικαιοσύνης στην οποία θα καταγράφει όλα τα γεγονότα, θα εκφράζει την δυσαρέσκειά της για τους χειρισμούς της Αστυνομίας και θα ζητά απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: Κατήγγειλε τον Παντελή στην Αστυνομία η Ανόρθωση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ