aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ενδεκάδα με Χριστοφή και λύσεις ανάγκης στο κέντρο

Ανόρθωση: Ενδεκάδα με Χριστοφή και λύσεις ανάγκης στο κέντρο

Χωρίς τους τιμωρημένους Νταουσβίλι, Καλτσά και Κώστα Αρτυματά και τους παροπλισμένους Οκριασβίλι και Μαργκάσα παρατάσσεται η Ανόρθωση στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο, ωστόσο η νίκη αποτελεί αδιαμφισβήτητο στόχο ώστε η ομάδα της Αμμοχώστου να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Γεωργιανός προπονητής έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Χριστοφή, ο οποίος θα αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Αριστερά είναι ο Μανθάτης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντούρις.

Διαβάστε επίσης: Live: Ολυμπιακός – Ανόρθωση 

Οι Μιχάλης Ιωάννου και Βασιλακάκης θα συνθέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, με τον Ράγιος επιτελικό μέσο. Σταθερή η πεντάδα στην άμυνα με τους Λόρια στην εστία, Γκαλίτσιος (δεξιά), Σελίν (αριστερά) και Σίλντενφελντ – Βργκοτς στο κέντρο της άμυνας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέλυψε με τον Λόρια, καθώς κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης είχε αιμορραγία στη μύτη (κτύπησε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ) κι έτσι τη θέση του πήρε ο Παπαδόπουλος.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Σιλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Βασιλακάκης, Ιωάννου, Ράγιος, Χριστοφή, Μανθάτης, Ντούρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ