aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εφτά χαστούκια χωρίς... απάντηση

Ανόρθωση: Εφτά χαστούκια χωρίς… απάντηση

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Είναι πολύ δύσκολο να αρχίζεις το παιχνίδι και να δέχεσαι γκολ», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της βαριάς ήττας με 3-0 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θα συμφωνήσουμε με τον προπονητή της Ανόρθωσης και προσθέτουμε πως είναι δυσκολότερο όταν απέναντί σου έχεις μία ομάδα που τη δεδομένη στιγμή είναι σε πολύ καλύτερο «φεγγάρι» από εσένα.

Όμως, ο λόγος που έφυγε ηττημένη και «γδαρμένη» αγωνιστικά και ψυχολογικά η Ανόρθωση από το στάδιο της πρωτεύουσας είναι πολύ περισσότεροι από το γρήγορο γκολ. Η «Κυρία» ήταν αδιάβαστη, φοβισμένη και τουλάχιστον δύο ταχύτητες πιο αργή και αδύναμη ομαδικά και ατομικά. Ο Λέσγιακς έκανε… πάρτι από αριστερά και η Ανόρθωση το μόνο που έκανε ήταν να περιμένει την επόμενη ζημιά από τις προωθήσεις του Τσέχου.

Πέραν από τις φωνές του Κετσπάγια, τίποτα! Ο Γεωργιανός κάλεσε τέσσερις (!) φορές τον Ελουντού κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου για να τον περάσει στο παιχνίδι, όμως μετάνιωσε. Όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Χριστοφή (δεν βοήθησε καθόλου ανασταλτικά στο μαρκάρισμα του ακραίου αμυντικού της Ομόνοιας) με τον Νιγηριανό ήταν ήδη αργά.

Διαβάστε επίσης: Η… κοφτή απάντηση της Ανόρθωσης εάν τέθηκε θέμα Κετσπάγια

Για έβδομη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Ανόρθωση έμεινε πίσω στο σκορ και ισάριθμη φορά είχε απώλειες βαθμών. Τέσσερις φορές (Απόλλων, ΑΕΛ, Δόξα, Ομόνοια) ηττήθηκε, ενώ τρεις φορές (Ομόνοια εντός έδρας, Καρμιώτισσα και Ερμή) αναδείχθηκε ισόπαλη.

Η αγωνιστική κάμψη της Ανόρθωσης είναι παρατεταμένη τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει ανήμπορος να βρει το αντίδοτο με αποτέλεσμα να αμφισβητείται τόσο έντονα για πρώτη φορά από τη μέρα που επέστρεψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Γεωργιανός απαίτησε μετεγγραφές που θα κάνουν τη διαφορά στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά όποιος υποστηρίζει πως η διαφορά της Ανόρθωσης έναντι της Ομόνοιας στο χθεσινό ντέρμπι ήταν η ποιότητα των παικτών μάλλον δεν κοιτάζει την πραγματική όψη του νομίσματος.

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικη μπόρα με έντονη κριτική που αγγίζει και τον Κετσπάγια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ