aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ… κοφτή απάντηση της Ανόρθωσης εάν τέθηκε θέμα Κετσπάγια

Η… κοφτή απάντηση της Ανόρθωσης εάν τέθηκε θέμα Κετσπάγια

Με ένα… κοφτό «όχι» η επίσημη Ανόρθωση απάντησε στο κατά πόσο τέθηκε θέμα προπονητή μετά την ήττα από την Ομόνοια. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ για την μετεγγραφική ενίσχυση που θα γίνει τόνισε πως ο αριθμός των προσθηκών θα καθοριστεί μετά τη συνάντηση της τεχνικής ηγεσίας με τη διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ήττα από την Ομόνοια, είπε: «Σίγουρα το 2020 δεν έκλεισε όπως θα θέλαμε. Ήταν μια βαριά ήττα και οφείλουμε να το παραδεχθούμε. Ο καθένας από όποιο πόστο έχει στην Ανόρθωση πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του».

Τι ακολουθεί τις επόμενες μέρες στην Ανόρθωση; «Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Ως γνωστό ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 3 Ιανουάριου. Περιμένουμε διοίκηση και προπονητή να πάρουν τις αποφάσεις τους για να δούμε τις ενισχύσεις θα γίνουν».

Για τον αριθμό μετεγγραφών που θα γίνουν, ανέφερε: «Για το πόσες μετεγγραφές θα γίνουν θα περιμένουμε να διευκρινιστεί μετά τη συνάντηση που θα κάνουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Περιμέναμε να τελειώσει το χθεσινό παιχνίδι για να παρθούν οι αποφάσεις, αυτό ακριβώς θα γίνει. Σήμερα είναι η μέρα που θα αξιολογήσουμε τη κατάσταση για να δούμε τι θα γίνει. Τις προηγούμενες ημέρες η κατάσταση μπορεί να ήταν πολύ διαφορετική και άλλη είναι τώρα. Δεν είναι μόνο η απόδοση κάποιου ποδοσφαιριστή αλλά μπορεί να τύχαινε το οτιδήποτε, όπως παραδείγματος χάρη κάποιος τραυματισμός».

Θα επιστρέψουν οι τραυματίες; «Υπάρχουν κάποιες μέρες που μπορεί να μας βοηθήσουν ούτως ώστε να τρία παιδία που έλειψαν να βρίσκονται τουλάχιστον στην αποστολή. Ευελπιστούμε ότι ένας ή δύο από αυτούς που έλειχαν θα επιστρέψουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Έχει προκύψει θέμα προπονητή; «Όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ