aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: €260.000 στην τσέπη για φορ

Ανόρθωση: €260.000 στην τσέπη για φορ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο ερώτημα αν ο Μίχαλ Ντούρις έκανε απόσβεση το ποσό που δαπανήθηκε από την Ανόρθωση στα δύο και κάτι χρόνια που βρίσκεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η απάντηση είναι όχι.

Ο απολογισμός των 27 τερμάτων σε 65 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δεν είναι κακός, όμως αν λάβει κανείς υπόψη τα χρήματα που πλήρωσε η «Κυρία» για να τον κάνει δικό της από την Όρενμπουργκ, τις ετήσιες απολαβές που είχε ο 32χρονος επιθετικός και την μέτρια έως κακή σεζόν που είχε πέρυσι με πέντε γκολ σε 20 παιχνίδια το πρόσημο είναι αρνητικό.

Αυτοί που πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά (περίπου 600 χιλιάδες ευρώ) στην Όρενμπουργκ για να τον αποκτήσουν και πίστευαν ότι μπορεί να μεταπωληθεί και να αποφέρει κέρδος, έπεσαν (πολύ) έξω. Βέβαια, το deal έκανε η διοίκηση Αντρέα Παντελή και τα «σπασμένα» τα πλήρωσε η διοίκηση Ευγένιου Χαμπουλλά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Γκιόρκι Παπουνασβίλι υπό προϋποθέσεις

Ο Σλοβάκος φεύγει χωρίς η Ανόρθωση να βάλει χρήμα στο ταμείο της, παρά μόνο ο ίδιος δεν θα διεκδικήσει κάποια «χρωστούμενα» και οφειλές στον ατζέντη του, που όπως λέγεται φτάνουν τις 70 χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, η «Κυρία» απαλλάσσεται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια του ρόστερ (γύρω στις 260 χιλιάδες ευρώ ετησίως) και ταυτόχρονα θα μπορέσει να διαθέσει το αντίστοιχο ποσό στον αντικαταστάτη του, με την ελπίδα ότι θα έχει μεγαλύτερη συνεισφορά στο σκοράρισμα.

Αυτό το προσόν ψάχνει στη μετεγγραφική αγορά ο Τιμούρ Κετσπάγια που ήθελε από το περασμένο Καλοκαίρι την προσθήκη επιθετικού, όμως η παρουσία των Κατσαράβα και Ντούρις δεν του επέτρεπε να το πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ