Ανόρθωση: Γκιόρκι Παπουνασβίλι υπό προϋποθέσεις

Ο Γεωργιανός επιθετικός φαντάζει ως ιδανική λύση για τον Κετσπάγια, όμως διατηρεί συμβόλαιο με την Σαραγόσα και έχει ψηλό συμβόλαιο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αποχώρηση του Μίχαλ Ντούρις υποχρεώνει την Ανόρθωση σε αναζήτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή. Περίπτωση που δεν παρουσιάστηκε τώρα ενώπιον του Κετσπάγια και των συνεργατών του για τον προγραμματισμό αλλά βρίσκεται στα υπόψη εδώ και καιρό είναι αυτή του Γκιόρκι Παπουνασβίλι. Κρίνεται ως μια αξιόλογη περίπτωση, όμως θα προχωρήσει μόνο υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Πρωτίστως εάν μείνει ελεύθερος από τη Σαραγόσα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. Φαίνεται να υπάρχει κοινή επιθυμία να τερματιστεί η συνεργασία τους. Επιπλέον, εάν ο Παπουνασβίλι είναι θετικός να συνεχίσει στην Ανόρθωση, πρέπει να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό. Το κασέ του 25χρονου επιθετικού είναι εκτός μπάτζετ της Ανόρθωσης, ωστόσο όταν φθάσουν σε σημείο να εισέλθουν σε συζήτηση με στόχο την επίτευξη συμφωνίας όλα είναι πιθανά. Άλλωστε, ο Κετσπάγια και στο παρελθόν, ειδικά με συμπατριώτες του, έδειξε να έχει τον τρόπο να πείθει και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των παικτών. Είναι μια δύσκολη περίπτωση αλλά στην Ανόρθωση δείχνουν διάθεση να την κυνηγήσουν. Υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Bάζει όρους πληρωμή 50% του συμβολαίου και χρόνο συμμετοχής

Την ίδια ώρα στην Ανόρθωση συνεχίζεται η αναζήτηση ανασταλτικού μέσου, με τον Αμπντουλαχί Σεού να έχει απασχολήσει. Πρόκειται για ελκυστική περίπτωση αλλά και εκτός μπάτζετ, γεγονός που περιορίζει τις πιθανότητες επιστροφής του Νιγηριανού στην «Κυρία». Ωστόσο, σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά. Ο Σεού είναι ελεύθερος και αν δεν βρει ομάδα που να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ίσως κοιτάξει και προς την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει το «τριφύλλι» ο Ντούρις, εκδίδεται το «διαζύγιο» με Ματ

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα προπονηθεί και σήμερα, ενώ αύριο θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ευκαιρία για νέα συμπεράσματα από τον Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: CrystalSport: «Ρεαλιστικό για Κατσαράβα, αλλά με €500.000»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ