aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Δένει τα κορδόνια του ο αντί-Μαργκάσα

Ανόρθωση: Δένει τα κορδόνια του ο αντί-Μαργκάσα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν αναμένεται να ρισκάρει ο Τιμούρ Κετσπάγια την συμμετοχή του Ρενάτο Μαργκάσα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και λογικά θα μείνει εκτός για μερικές ημέρες για λόγους ξεκούρασης. Ίσως αρκεστεί σε κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Έτσι, ο Νταουσβίλι φοράει την… μάσκα του και ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού ώστε να αναπληρώσει το κενό του Μαργκάσα.

Διαβάστε επίσης: Βργκοτς στο «Goal»: «Ξέρω τι θέλει ο Κετσπάγια, αλλά…»

Ο Σελίν αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ ο Οκριασβίλι κρίνεται αμφίβολος αλλά θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν τα καταφέρει να τεθεί στην διάθεση του Κετσπάγια. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Χθες είχε δοθεί ρεπό από την τεχνική ηγεσία και από σήμερα η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Εκεί όπου στόχος είναι να προσθέσει στο ενεργητικό της ακόμη τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ