aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Άρχισε το «χτίσιμο», στον Λέβι ο πρώτος λόγος

Ανόρθωση: Άρχισε το «χτίσιμο», στον Λέβι ο πρώτος λόγος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρωτάθλημα, μπορεί να έχει ακόμη δρόμο να διανύσει και να εκκρεμούν αρκετά παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωσή του, όμως ο πρόεδρος της Ανόρθωσης σκέφτεται ήδη τη νέα σεζόν. Ο Ανδρέας Παντελή είναι σε καθημερινή επαφή με τον Ρόνι Λέβι και συζητούν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλες τις μετεγγραφές που θα γίνουν.

«Είναι γνωστό ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και αυτό θα κάνουμε. Από τους ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στο ρόστερ, πρέπει κάποιοι να μείνουν και μαζί με τους νέους να σχηματίσουμε μία πολύ πιο δυνατή ομάδα. Έχουμε κάνει, σε συνεργασία με τον προπονητή, τις πρώτες σκέψεις. Ξεκινάμε από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε για το ποιοι μένουν», ήταν μερικές από τις χθεσινές τοποθετήσεις του Ανδρέα Παντελή στον Super ΣΠΟΡ FM».

Σύμφωνα με τον διοικητικό ηγέτη της «Κυρίας», στόχος είναι να διατηρηθούν στην ομάδα αρκετοί από τους παίκτες που είναι σήμερα στο ρόστερ και με ποιοτικές προσθήκες να μπορέσει η Ανόρθωση να γίνει πιο ανταγωνιστική αλλά και απαιτητική. Ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι και η ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ήδη αξιολογούνται διάφορα ονόματα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις, για τις οποίες η Ανόρθωση θα πρέπει να κάνει υπομονή.

«Μεγάλο κεφάλαιο γιατί η σημερινή εικόνα με τους Κύπριους δεν είναι καλή και πρέπει να την αλλάξουμε», ήταν η ατάκα του Ανδρέα Παντελή σχετικά με τη μη παρουσία Κυπρίων στην ομάδα. Για την Ανόρθωση θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατακτήσει το κύπελλο. Αν το πάρει, τότε η νέα χρονιά θα είναι πολύ διαφορετική για τον σύλλογο και θα αλλάξει κάπως και τα πλάνα της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ