aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναπάντητες «κλήσεις» από τον Ράγιος

Ανόρθωση: Αναπάντητες «κλήσεις» από τον Ράγιος

Στην Ανόρθωση ενοχλήθηκαν αρκετά από τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στον «Active» (107.4 & 102.5) o Ρούβεν Ράγιος, σε βαθμό που σκέφτηκαν εάν η πρόταση που του κατέθεσαν πριν τις τοποθετήσεις του έπρεπε ακόμη να ισχύει. Ωστόσο, στην «Κυρία» αποφάσισαν να μην την αποσύρουν αλλά ούτε όμως και να τη βελτιώσουν σε περίπτωση που ο Ισπανός μέσος παρουσιαστεί μετανιωμένος για όσα ανέφερε. Δεν κάνει βήμα πίσω δηλαδή η ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής από πλευράς του, αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του και δεν έχει απαντήσει ακόμη στην Ανόρθωση. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο ατζέντης του δηλώνουν ότι προκύπτει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, ακόμα και κυπριακές, ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Πως όσο περνούν οι μέρες και δε σηκώνει το ακουστικό για να ξεκαθαρίσει στην «Κυρία» της προθέσεις του, τόσο πιο πολύ η πόρτα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» κλείνει για αυτόν.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό που ισχύει είναι πως του έγινε μια πρόταση, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν έχουμε ενημέρωση για την ώρα απ’ τον μάνατζερ του. Εφόσον διαφοροποιηθεί κάτι, τότε να το συζητήσουμε. Τώρα αυτό που επιθυμούμε είναι να μη συντηρείται το θέμα χωρίς κάποια εξέλιξη», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Πάντως με τις απαιτήσεις που έχει ο Ράγιος, που κάνουν λόγο για συμβόλαιο πέραν του ενός χρόνου και με απολαβές πάνω από τις 200.000 ευρώ, δύσκολα θα βρει ομάδα στην Κύπρο για να ικανοποιήσει και την επιθυμία του να παραμείνει στο νησί μας. Η επόμενη εβδομάδα πάντως ίσως φέρει εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ