aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αν όχι ο Τιμούρ, τότε ποιος;

Ανόρθωση: Αν όχι ο Τιμούρ, τότε ποιος;

Οι προσπάθειες της Ανόρθωσης για να πείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια να αναλάβει την τεχνική ηγεσία δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον η προσοχή στρέφεται αλλού. Στα υπόψη φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρόνι Λέβι, όμως προς το παρόν δεν βγαίνει άσπρος καπνός από την «Κυρία».

Σίγουρα στον αγώνα με τον Ερμή, την Κυριακή, στον πάγκο θα βρίσκεται υπηρεσιακός προπονητής, ακόμη και αν σήμερα προκύψει ανακοίνωση. Οι κυανόλευκοι θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην τελική τους απόφαση, αφού δεν υπάρχουν  άλλα περιθώρια λάθους.

Ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του, ενώ η ομάδα χρειάζεται άμεσα βαθμολογικό και ψυχολογικό ανέβασμα. «Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται αν δεν βρεθεί ο κατάλληλο άνθρωπος να προχωρήσουμε με κάποιο προπονητή. Γίνονται ενέργεια για να ολοκληρωθεί το συντομότερο το συγκεκριμένο κεφάλαιο», δήλωσε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου, Σάββας Πηλακούτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ