aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Άλλη μία μέρα στη δουλειά…

Ανόρθωση: Άλλη μία μέρα στη δουλειά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για την Ανόρθωση, η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ (2-0), έμοιαζε με… άλλη μία μέρα στη δουλειά. Τι εννοούμε με αυτό; Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει καταφέρει να φθάσει σε ένα σημείο που καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει με σχετική άνεση και κάνει τη δουλειά που έχει να διεκπεραιώσει στο γήπεδο, να μοιάζει με ρουτίνα.

Απέναντι στην ΑΕΛ η Ανόρθωση ήταν ανώτερη. Σκόραρε στην πρώτη της ουσιαστική φάση στο ματς και απ’ εκεί και πέρα διαχειρίστηκε την αναμέτρηση με άνεση. Πριν από το ημίχρονο, ήρθε και το 2-0 και ουσιαστικά εκεί τα πράγματα κάπου τελείωσαν. Η «Κυρία» κέρδισε άλλο ένα ντέρμπι και μάλιστα το έκανε με τρόπο που φάνηκε σαν να ήταν εύκολο το έργο της. Η πειθαρχία, η αγωνιστική συνέπεια και ο τρόπος που χειρίζεται τα παιχνίδια της, είναι στοιχεία που κάνουν τα πράγματα να φαίνονται εύκολα και απλά.

Δεν είναι, όμως, τίποτα εύκολο… Η Ανόρθωση είναι αυτή που τα κάνει να φαίνονται τόσο απλά και άνετα. Ο Ράγιος επέστρεψε στα γκολ, ο Κατσαράβα επανήλθε στην ενδεκάδα και σκόραρε, ο Μαργκάσα δικαιολογημένα αποθεώνεται σε κάθε ματς και η επιθυμία για πρωτάθλημα ολοένα και μεγαλώνει και ο στόχος αυτός στα μάτια των Ανορθωσιατών μοιάζει εφικτός. Η ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό (2-0) δίνει στην Ανόρθωση μεγαλύτερη δυναμική, πίστη και καλύτερη ψυχολογία.

Όλα αυτά έρχονται να «δέσουν» με την υγεία που «εκπέμπει» ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα, με τα οικονομικά προβλήματα να είναι πλέον διαχειρίσιμα και να μην επηρεάζουν κανέναν. Από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τον κόσμο και φυσικά τη διοίκηση που είναι εκεί, στηρίζει και είναι τυπική στις υποχρεώσεις της. Και επειδή πλησιάζουμε σε μετεγγραφική περίοδο είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα γυροφέρνουν στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την ώρα. Το μυαλό όλων πλέον, είναι μόνο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ