aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αφίξεις, επαφές, υπογραφές και Νταουσβίλι

Ανόρθωση: Αφίξεις, επαφές, υπογραφές και Νταουσβίλι

Από αύριο θα «τρέξουν» τα μετεγγραφικά θέματα στην Ανόρθωση. Θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της απόκτησης του Ρενάτο Μαργκάσα, ενώ οι διοικούντες θα επιδιώξουν ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά. Τις επόμενες μέρες θα αφιχθούν στην Κύπρο οι Γεωργιανοί, Οκριασβίλι και Λόρια με τους οποίους υπάρχει συμφωνία και θα αφού περάσουν από ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθούν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κλείδωσε» Νταουσβίλι και περιμένει Γιαννιώτα

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του ο Μουρτάζ Νταουσβίλι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, εντούτοις δεν αποκάλυψε κατά πόσο υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο Γεωργιανός τεχνικός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Νταουσβόλι πήρε θετική απάντηση σε ερώτηση κατά πόσο θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Ανόρθωσης, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το γαλλικό ενδιαφέρον για Ντούρις και οι €350.000

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ