aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνοικτό κάλεσμα στους Σαλαμιναίους

Aνοικτό κάλεσμα στους Σαλαμιναίους

Το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας κάνει ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους Αμμοχωστιανούς και μη, για να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου «Συναπάντημα Αμμοχωστιανών», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στη Δερύνεια το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 17:00:

Αναλυτικά:

«Το σωματείο μας θα μετέχει ενεργά στην εκδήλωση με δικό του περίπτερο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως ο πόθος και η θέληση για επιστροφή στην πόλη μας δε λησμονιέται. Η ενεργή παρουσία μας επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου παραμένει φάρος επιστροφής και αγώνα μέχρι την οριστική λύση του κυπριακού προβλήματος. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:

Ο Δήμος Αμμοχώστου, για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, θα διαθέσει λεωφορεία από Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα για τη μεταφορά τους.

Λευκωσία: Εκκίνηση στις 18:00 από το χώρο στάθμευσης της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας (λεωφόρος Αθαλάσσας 186, Δασούπολη).

Λεμεσός: Εκκίνηση στις 17:30 από τα γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 138).

Λάρνακα: Εκκίνηση στις 18:00 από τον χώρο στάθμευσης του σταδίου της Ανόρθωσης “Αντώνης Παπαδόπουλος” και από τον χώρο του σταδίου της Νέας Σαλαμίνας “Danoi – Αμμόχωστος Επιστροφή” (χώρος μπροστά από το Σωματείο)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ