aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναβολή Νόμε Κάλιου - Μούρα: Θα παίξουν στις 10 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία

Αναβολή Νόμε Κάλιου – Μούρα: Θα παίξουν στις 10 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία

Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε για ακόμη ένα παιχνίδι για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League που αναβλήθηκε και μάλιστα λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξή του. Ο λόγος για την αναμέτρηση μεταξύ της Νόμε Κάλιου από την Εσθονία και τη Μούρα από τη Σλοβενία, που δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της Εσθονίας άναψαν «κόκκινο φως» για τη διεξαγωγή του.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί, καθώς ο σύλλογος από τη Σλοβενία σε ανακοίνωσή του, απλά αναφέρει ότι τήρησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο της UEFA και ότι συνεργάζεται με τη γηπεδούχο ομάδα, τις εθνικές ομοσπονδίες των δύο χωρών και την UEFA, προκειμένου να επιλύσει αυτό το «δυσάρεστο ζήτημα», όπως το χαρακτηρίζει.

Η UEFA ενημέρωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Σούζα Φέρεντς» στη Βουδαπέστη. Γηπεδούχος στην Ουγγαρία θα είναι η Νόμε Κάλιου Εσθονίας, της οποίας οι παίκτες βρίσκονται σήμερα σε καραντίνα. Οι σύλλογοι θα πρέπει να ενημερώσουν την UEFA ότι αποδέχονται την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αναβλήθηκε και ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Ζελιέζνιτσαρ, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε μέλη της αποστολής των Βόσνιων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ