aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνατροπή και εξελίξεις: Δεν θα κάνει χρήση του πληρεξούσιου από Πουλλαΐδη

Ανατροπή και εξελίξεις: Δεν θα κάνει χρήση του πληρεξούσιου από Πουλλαΐδη

Μέσω ανακοίνωσης, καλούνται τα μέλη της Ανόρθωσης σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 17:00 με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη.

Η είδηση μέσα από την ανακοίνωση της Ανόρθωσης, αφορά στο γεγονός πως το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσησε να μην κάνει αποδεκτή την χρήση του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που εκχωρήθηκε στο σωματείο από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας Χρίστο Πουλλαΐδη.

Αναλυτικά

1. «Ενημέρωση της Γ.Σ. για τους λόγους που οδήγησαν το ΔΣ να μην κάνει αποδεκτή την χρήση του πληρεξούσιου δικαιώματος ψήφου που εκχωρήθηκε στο σωματείο από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ καθώς και λήψη απόφασης για το πως θα τοποθετηθεί ο Σύλλογος, στην Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας στις 29/12/2016».

2. Επαναβεβαίωση της απόφασης για παραχώρηση Εγγύησης από τον Σύλλογο προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (Κύπρου) ΛΤΔ σχετικά με το εκκρεμές δάνειο της εταιρείας Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος Αμμόχωστος Δημόσια ΛΤΔ.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου τακτικό μέλος θα δικαιούται να παρευρίσκεται σε Γενική Συνέλευση μόνο αν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ