aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνάσα με… σπρώξιμο για τη Μαγιόρκα

Ανάσα με… σπρώξιμο για τη Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα κέρδισε με 5-1 τη Θέλτα, την πλησίασε στους 5 βαθμούς, αλλά η ομάδα από τη Γαλικία έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία. 

Στο 5ο λεπτό ο Μίνα έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Ράιγιο έσωσε προ του Άσπας ενώ στο 7’ η Μαγιόρκα κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι για πέσιμο του Αγκμπιενιένου στην περιοχή της Θέλτα και οι Μπούντιμιρ έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα.

Στο 19ο λεπτό ο Μπράνταριτς βρέθηκε σε ιδανικό σημείο κι έκανε το πλασέ αλλά ο Ρέινα έσωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ και από το κόρνερ, o Μουρίγιο πήρε την κεφαλιά, ο Ρέινα έχασε την μπάλα που φάνηκε να περνά τη γραμμή αλλά ο ρέφερι και πάλι έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 22’ ο Μπλάνκο έσωσε μετά από σουτ του Κούμπο, ενώ στο 27’ ο Ερνάντεθ κέρδισε την κόντρα στο πέναλτι και με όμορφο σουτ έκανε το 2-0. Και μάλιστα στο 41ο λεπτό, ο Πόθο μετά από ασίστ του Κουμπο, έκανε το 3-0 με πλασέ από το πέναλτι και στο 44’ η Θέλτα είχε δοκάρι με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νολίτο.

Στο 48’ ο Ρέινα έσωσε εκ νέου μετά από σουτ του Μπράνταριτς και στο 50’ η Θέλτα κέρδισε πέναλτι και ο Άσπας μείωσε σε 3-1. Ωστόσο στο 52’ ο Σεβίγια πέρασε κάθετα στον Μπούντιμιρ που πλάσαρε για το 4-1 και στο 60’ ο Σεβίγια με απίθανο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 5-1. Στο 69’ το σουτ του Μπράνταριτς πέρασε λίγο έξω.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Ράιγιο, Μπαμπά, Ακμπενιένου, Βαλιέντ, Πόθο, Σεβίγια (83’ Λάγο), Ντάνι Ροντρίγκεθ (74’ Φέμπας), Μπούντιμιρ (74’ Τσαβαρία), Ερνάντεθ, Κούμπο (83’ Τραϊκόβσκι)

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μουρίγιο, Κέβιν Βάσκεθ (71’ Αϊντού), Αραούχο, Γιοκουσλού (46’ Σμολόβ), Ολάθα, Ντένις Σουάρεθ (38’ Νολίτο), Ραφίνια (71’ Φερνάντεθ), Μπράνταριτς, Άσπας, Μίνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ