aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανεώνει με τη Ρόμα ο Ναϊνγκολάν

Ανανεώνει με τη Ρόμα ο Ναϊνγκολάν

Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν θα παίξει για αρκετά ακόμη χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρόμα, καθώς συμφώνησε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «τζιαλορόσι», για δύο ακόμη χρόνια έως το 2022. Ο Βέλγος διεθνής αμυντικός μέσος ήταν σ’ επαφές το καλοκαίρι με την Τσέλσι, αλλά η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας τον έπεισε, τελικά, να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην «αιώνια πόλη».

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο Βέλγος άσος έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2022 και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Ο Ναϊνγκολάν θα δει τις ετήσιες αποδοχές να αυξάνουν από τα 3,2 στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 28χρονος άσος, που είχε αποκτηθεί από την Κάλιαρι το 2014, την περασμένη σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «τζιαλορόσι», έχοντας συνολικά 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, την περασμένη σεζόν, ενώ το 2015 είχε υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ