aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναμέτρηση μίας επιλογής για την ΑΕΚ

Αναμέτρηση μίας επιλογής για την ΑΕΚ

Μέσα στο «σπίτι» της κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη αποτελεί αποτυχία για την ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Δόξα στην Αρένα. Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να αφήσει στην άκρη τα όποια αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει και να αντεπεξέλθει των δυσκολιών επικρατώντας της φορμαρισμένης και επικίνδυνης Δόξας.

Ο Ιραόλα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μοϊσόφ, Αντωνιάδη και Κάσες, ενώ οι Τρισκόφσκι και Λαμπάν είναι στην αποστολή χωρίς όμως να είναι σίγουρο αν θα παίξουν.Υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με το αρχικό σχήμα που αφορούν το αριστερό άκρο της άμυνας, της μεσαίας γραμμής και το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Λογικά, ο Τολμές θα πάρει φανέλα βασικού και δεν αποκλείεται λίγο πιο πίσω του να κινείται ο Τομάς, εκτός αν επιλεγεί ο Τρισκόφσκι (προέρχεται από τραυματισμό). Ο Γιάννου είναι επίσης μία επιλογή όμως ο Ιραόλα προσμετρά την κούραση από τη συμμετοχή του στην Εθνική Αυστραλίας.

Τη δυναμική στήριξη του κόσμου θέλουν στο σημερινό παιχνίδι στην ΑΕΚ. Η ομάδα επιστρέφει στην Αρένα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ενισχύσει τη δυναμική της. Οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας είναι πολλές φορές απρόβλεπτοι, όμως εκτιμάται ότι η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει τις 3.000, δίνοντας την ώθηση στους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ