aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοινώνεται από την Χαλ ο Μάρκο Σίλβα

Ανακοινώνεται από την Χαλ ο Μάρκο Σίλβα

Περίμενε καρτερικά μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Απέρριψε προτάσεις από Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Κροατία, Γερμανία, Ισπανία, Βραζιλία, αλλά και Αγγλία γιατί ήταν από ομάδα της Championship (Γουλβς). Ο Μάρκο Σίλβα δικαιώθηκε για την επιμονή και την υπομονή του και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής της Χαλ.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο εξάμηνης συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα, ως αντικαταστάτης του Μάικ Φίλαν.

Τέθηκε όρος μονοετούς ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών σε περίπτωση που ο Μάρκο Σίλβα καταφέρει να κρατήσει στην Premier League τη Χαλ. Αυτή, μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία (20ή) θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Κρίσταλ Πάλας (πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού).

Ο Σίλβα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Χαλ, το Σάββατο 7 Γενάρη με αντίπαλο τη Σουόνσι για το FA Cup, ενώ στις 10 του μηνός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Ζοζέ Μουρίνιο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το League Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ