aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Άλλη περίπτωση ο Ρομπέρζ από τον Μάγκλιτσα... αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις»

«Άλλη περίπτωση ο Ρομπέρζ από τον Μάγκλιτσα… αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ρομπέρζ και στον προγραμματισμό.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ: «Δεν ευσταθεί τίποτα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Θα εξεταστεί το ζήτημα για να δούμε τι ώθησε τον ποδοσφαιριστή να μείνει εκτός στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Συζητήθηκε και θα συζητηθεί μεταξύ του παίκτη και του προέδρου. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και το σέβεται. Αν δεν ξεπεραστεί 100%, αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών. Είναι ξεχωριστή η υπόθεση από αυτή του Μάγκλιτσα. Υπήρχε η ρήτρα και οι Κινέζοι πλήρωσαν. Θεωρώ πως το θέμα με το Ρομπέρζ θα ξεπεραστεί. Ουδέποτε είπαμε πως είναι υπό διαπραγμάτευση ή εκτός ομάδας, ότι δεν υπολογίζεται. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο προέκυψε και πήρε διαστάσεις που δεν έπρεπε. Οφείλουμε να το ερευνήσουμε και να βρούμε λύση».

Για τις μετεγγραφές και τις ανακοινώσεις: «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο υπογεγραμμένο με ποδοσφαιριστή. Έχει ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος, που αφορά τις αποχωρήσεις. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ποια ήταν τα λάθη και οι παραλείψεις, έχουμε αρχίσει τις διεργασίες με πιθανούς στόχους. Επιστρέφουν οι Καρώ, Πίττας και Σπόλιαριτς. Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις. Θα ακολουθήσουν άλλες 7-8 προσθήκες, θα δούμε. Έχουμε τελειώσει με τις αποχωρήσεις, όμως αφήνουμε ένα ανοικτό παράθυρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ