aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλάζει το κλίμα για Γκατούζο στη Νάπολι

Αλλάζει το κλίμα για Γκατούζο στη Νάπολι

Αλλάζει το κλίμα για τον Τζενάρο Γκατούζο στη Νάπολι! Ο Ιταλός προπονητής θεωρούνταν τελειωμένος και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έψαχνε τον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Γκατούζο βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να καταβάλουν και την… ψυχή τους για τη Νάπολι στον δεύτερο γύρο, θεωρώντας πως παίζουν και για τον ίδιο, και οι «παρτενοπέι» τα πάνε εξαιρετικά. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον στην τετράδα και να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Αυτό έχει αλλάξει το όλο… σκηνικό δείχνει να έχει αλλάξει, με τον Ντε Λαουρέντις να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Γκατούζο, ενώ και ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα αν του γίνει νέα πρόταση.

Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο ότι δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές από την Ιταλία, αφού ο Σάρι οδεύει προς τη Ρόμα, ενώ ο Αλέγκρι ίσως επιστρέψει στη Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ