aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑλλαγές και διαχείριση

Αλλαγές και διαχείριση

Για τον Απόλλωνα θα μετρήσει αύριο το γόητρο και η διάθεση των ποδοσφαιριστών. Στο πρώτο παιχνίδι με την Έβερτον που έγινε στο Λίβερπουλ (2-2), οι κυανόλευκοι έθελξαν με την απόδοση τους, το ίδιο επιθυμούν να κάνουν και στο φινάλε της διοργάνωσης. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος εκτός των άλλων, ξεχωρίζει και για τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, είναι λογικό πως θα προσμετρήσει στις επιλογές του και τον αγώνα της Δευτέρας με την Ομόνοια.

Η τελευταία προπόνηση, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 18.00 στο ΓΣΠ. Ο Κύπριος προπονητής αναμένεται να επαναφέρει τους Σατσέτι και Σκέμπρι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την Πάφο το περασμένο Σάββατο. Πιθανολογείται ακόμη και η πρώτη εμφάνιση του Αγγελή. Ο τελευταίος δεν έχει ακόμη αγωνιστεί και το παιχνίδι με τους Άγγλους, είναι πολύ καλή ευκαιρία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μείνει εκτός ο Γιούστε.

Από εκεί και πέρα, ο Ζελάγια θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μάγκλιτσα θα μείνει εκτός δράσης για άλλες δύο εβδομάδες. Η απόδοση πάντως του Αργεντινού επιθετικού προκαλεί τεράστιο ενθουσιασμό. Έχει σημειώσει ήδη έξι γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ άλλα δύο σημείωσε στην Ευρώπη. Είχε σημειώσει ένα στη νίκη με 2-0 επί της Αμπερντίν, ενώ το άλλο το πέτυχε στην καθυστέρηση του αγώνα με την Αταλάντα στη Λευκωσία (1-1). Η ποιότητα σε όλες τις γραμμές ξεχωρίζει και αυτό που περιμένουν οι φίλοι του Απόλλωνα, είναι πως με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η απόδοση της ομάδας τους θα ανέβει και άλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ