aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλεξ ντα Σίλβα: Συνεχίζει να μαγεύει, υποκλίνεται ο κόσμος

Άλεξ ντα Σίλβα: Συνεχίζει να μαγεύει, υποκλίνεται ο κόσμος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα μπλοκαρίστηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ και δεν κατάφερε να περάσει τις μπαλιές που ήθελε για να γίνει απειλητικός ο Απόλλων. Στην επανάληψη όμως, η κατάσταση άλλαξε και ο Βραζιλιάνος πήρε τα πάνω του και οι αντίπαλοι του δυσκολεύονταν να τον συγκρατήσουν.

Δημιούργησε φάσεις για γκολ, ενώ κέρδισε και εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. Στα 32 του χρόνια ο Ντα Σίλβα μαγεύει με την δύναμη και την τεχνική του. Ο κόσμος υποκλίνεται στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και χωρίς υπερβολή είναι από τους λίγους ξένους που έχουν περάσει από το νησί μας με τόσες ικανότητες στο δημιουργικό κομμάτι.

Διανύει την καλύτερη του σεζόν και έχει φθάσει ήδη τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, αριθμός πολύ ικανοποιητικός για τον ρόλο που έχει στην ομάδα. Βέβαια για να είμαστε και πιο σωστοί, η θέση του στην ομάδα έγινε πιο χρήσιμη με την τακτική των δύο ανασταλτικών που επέβαλε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ειδικά τώρα που έχουμε εισέλθει στην τελική φάση, η αξία και η προσφορά του στην ομάδα θα φανούν πολύ περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ