aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑκόμη ένας… Άλεξ ντα Σίλβα

Ακόμη ένας… Άλεξ ντα Σίλβα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλλου θα συνεχιστούν από τον κόσμο του Απόλλωνα, όμως η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία θα δουν και την επόμενη ημέρα. Το τρόπαιο έφερε τη δικαίωση και την αναγνώριση των κόπων όλων στο Κολόσσι. Ο πήχης έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια, όμως με τις εμπειρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν, μια νέα εποχή ανοίγεται στον σύλλογο. «Υπάρχει ενότητα, καμιά εσωστρέφεια και αυτό είναι το μυστικό μας», μας ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι ποδοσφαιριστές μετά από μια κοπιαστική περίοδο θα ξεκουραστούν για περίπου τρεις εβδομάδες και μετά θα πιάσουν δουλειά για τις υποχρεώσεις που έχουν μπροστά τους. Τους περιμένουν πρώτα οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προανήγγειλε πως δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. «Θα κάνουμε λίγες και ποιοτικές προσθήκες», δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα μετά τον τελικό. Είναι γεγονός πως με την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιους που υστέρησε. Αυτό δεν αφορά τον τελικό του κυπέλλου, αλλά τη συνολική εικόνα όλων των ποδοσφαιριστών στη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, πέραν των μετεγγραφών που θα γίνουν, οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι και με την επιστροφή του Αγγελή και του Μακρίδη. Ο Απόλλων όπως είναι γνωστό απέκτησε τους Ζελάγια και Χατζηβασίλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Σεμέδο, Γκόμες, και Σέρζιο δεν θα συνεχίσουν στη νέα περίοδο, ενώ στον Πίεχ έχει γίνει πρόταση για αναπροσαρμογή των απολαβών του. Ούτε ο Μπάρμπαρο θα συνεχίσει, ενώ αντίθετα θα επιστρέψει ο Γουίλερ, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Γκιέ Γκιέ, η παραμονή του οποίου σχετίζεται με την ανανέωση ή όχι του δελτίου υγείας του.

Επίσης, οι κυανόλευκοι αν και διαθέτουν τον κορυφαίο επιτελικό χαφ, τον Άλεξ ντα Σίλβα, κινούνται προς την απόκτηση ενός ακόμη με τα ίδια προσόντα, που θα δίνει ανάσες στον Βραζιλιάνο. Μέσα από τη σεζόν φάνηκε πως στη συγκεκριμένη θέση χρειαζόταν ακόμη ένας μετρ της κλάσης του Ντα Σίλβα (φωτό), που θα του έδινε βοήθειες και θα τον ξεκούραζε. Η σεζόν θα έχει περισσότερες απαιτήσεις και οι στόχοι θα είναι ψηλότεροι και αν το οδοιπορικό πάει μακριά στην Ευρώπη, θα χρειαστεί οπωσδήποτε ένας ακόμη εξαιρετικός μαέστρος στην ενδεκάδα, όπως είναι ο Ντα Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ