aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆκαπνες «κυανόλευκες» κάννες

Άκαπνες «κυανόλευκες» κάννες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέχρι σήμερα η Ανόρθωση πέτυχε 10 τέρματα στις οκτώ αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Για μία ομάδα, η οποία πάει για μεγάλα πράγματα και θέλει να διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο, τα στατιστικά δεν είναι τα καλύτερα όσον αφορά την ευστοχία. Η καλή όμως αμυντική λειτουργία καλύπτει κατά κάποιο τρόπο τις επιθετικές αδυναμίες.

Το θετικό είναι ότι η «Μεγάλη Κυρία», κυρίως στα τελευταία παιχνίδια, δημιουργεί ευκαιρίες. Το πρόβλημά της είναι ότι δεν έχει για την ώρα το αποκαλούμενο «εύκολο γκολ». Στα επίσης θετικά είναι ότι «παίρνει» τέρματα από αμυντικούς και κεντρώους, μιας και για την ώρα οι «καθαροί» επιθετικοί της δεν έχουν βοηθήσει όσο θα έπρεπε. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πέτυχε ένα τέρμα, ενώ ο Αντρέ Άλβες παραμένει άσφαιρος. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το πιο πάνω στατιστικό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την Ανόρθωση. Γι’ αυτό και ο Ρόνι Λέβι θα προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να βρουν λύσεις και τρόπους ώστε να πάρει μπρος το επιθετικό δίδυμο.

Ο Καμαρά έχει αγωνιστεί και στα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος. Στα έξι ήταν βασικός και στα δυο ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε μία φορά στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του. Ο Αντρέ Άλβες από την πλευρά του έχει αγωνιστεί σε επτά ματς. Τα δυο βασικός και τα τέσσερα ως αλλαγή χωρίς ακόμη να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνηθίζει να αργεί να πάρει μπρος στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς, αλλά μόλις πετύχει το πρώτο του γκολ, εύκολα ακολουθούν κι άλλα. Αν βρει λοιπόν η «Μεγάλη Κυρία» το «εύκολο γκολ» από τους στράικερ, θα βελτιώσει τα στατιστικά σκοραρίσματός της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ