aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγωνία για τους Κούσουλο και Καρλάο

Αγωνία για τους Κούσουλο και Καρλάο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Σαλαμιναίοι βιώνουν από προχθές το «ενός κακού μύρια έπονται». Δεν έφτανε η εντός έδρας ήττα από την Πάφος FC (1-3), είδαν τους Γιάννη Κούσουλο και Καρλάο να αποχωρούν με τραυματισμό στον προσαγωγό. Μεγαλύτερος φόβος επικρατεί για την κατάσταση του Βραζιλιάνου, ο οποίος δεν μπορούσε να πατήσει καν το πόδι του μετά το παιχνίδι. Κάτι που δημιουργεί κίνδυνο για σημαντική αποχή του πιο αξιόπιστου σκόρερ των ερυθρολεύκων κατά τη β’ φάση του πρωταθλήματος. Τώρα δηλαδή που… καίει το σίδερο. Όπως και να έχει, σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, τα οποία θα ρίξουν φως για την κατάστασή τους.

Είναι δεδομένο όμως πως αμφότεροι θα απουσιάσουν από τον αυριανό πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» (17:00). Δύο βασικές απουσίες, η μία στο κέντρο της άμυνας και η δεύτερη στην κορυφή της επίθεσης. Για την αντικατάσταση του Κούσουλου υπάρχει ο Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, ενώ άλλη μία λύση είναι η μετάθεση του μέσου Ζοέλ Νταμαού στα μετόπισθεν. Όσο για την αναπλήρωση του Καρλάο, υπάρχουν δύο επιλογές. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στον έμπειρο -πλην όμως σκιά του εαυτού του στην τρέχουσα σεζόν- Ντίμιταρ Μακρίεφ και τον φιλότιμο Ανδρέα Κυπριανού.

Απών στην αυριανή αναμέτρηση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο Άλισταρ Ρέινολντς. Ο Σκωτσέζος μέσος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, ωστόσο δύσκολα θα παρθεί το ρίσκο της χρησιμοποίησής του απέναντι στους πρωταθλητές. Περισσότερες πιθανότητες έχει να προλάβει το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τη Δόξα στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τέλος, στο ιατρικό δελτίο περιλαμβάνονται τα ονόματα των Μάριο Κίρεφ και Ανδρέα Λεμέσιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ