aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγιασμό και γρήγορα

Αγιασμό και γρήγορα

Αγιασμό και γρήγορα, λένε στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Μεγάλος άτυχος είναι ο Γιόνγκιν Παρκ (φωτό), ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός γηπέδων για το επόμενο εξάμηνο. Ο Κορεάτης μέσος αποκτήθηκε προς το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, αφού έπεισε για την αξία του τον Λιάσο Λουκά. Δεν πρόλαβε όμως να δείξει την αξία του στους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου, αφού δεν χρησιμοποιήθηκε σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Εκτός πλάνου για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό είναι και ο Άντερσον Κορέια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 15 ημέρες. Από εκεί και πέρα, ο Τάρον Βοσκανιάν προπονείται μεν, εντούτοις θεωρείται δύσκολη η συμμετοχή του απέναντι στους κυανόλευκους.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένει ο Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος αναμένεται ότι θα ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας. Αν υπολογιστεί ότι υπάρχει συμφωνία για μη χρησιμοποίηση των Ανδρέα Καρώ και Αλασταΐρ Ρέινολντς, το απουσιολόγιο του Κύπριου τεχνικού αριθμεί έξι ονόματα. Ο Λουκά θα προσπαθήσει να βρει λύσεις, κυρίως στην αμυντική γραμμή, αφού τρεις από τους απόντες είναι αμυντικοί (Κορέια, Βοσκανιάν, Καρώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ