aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτοκτονία Παναθηναϊκού στη Βιτόρια!

Αυτοκτονία Παναθηναϊκού στη Βιτόρια!

Ήττα με… σοκαριστικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια. Οι πράσινοι είχαν το πάνω χέρι, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα έχυσαν την καρδάρα με το γάλα και τελικώς έχασαν 85-84 από την Μπασκόνια, η οποία δεν είχε νίκη μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα. Στα 35’’ πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Εξάστερος ήταν στο +4 (80-84), αλλά ο Ρίβερς αστόχησε για τρεις που θα «τελείωνε» τη μπουγάδα. Στο… καπάκι ο Γκρέιντζερ βρήκε στόχο από τα 6,75 και μείωσε στον πόντο, με 27’’ να απομένουν για το φινάλε του ματς.

Ο Παππάς πήρε την επίθεση, πήγε σε drive (αν και μάλλον ελαφρώς βιαστικά δίνοντας έξτρα χρόνο στους γηπεδούχους), αλλά ο Σενγκέλια τον σταμάτησε, σε μία φάση που σήκωσε πολλές φωνές για φάουλ του Γεωργιανού στον Έλληνα γκαρντ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπομπουά βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα της ελληνικής ομάδας και ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού στην εκπνοή ο Ρίβερς… άργησε να σηκωθεί για σουτ-νίκης και του έμεινε η μπάλα στα χέρια. Επόμενο παιχνίδι για τον Εξάστερο, που έπεσε στο 2-3, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ