aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτά ζήτησε ο Παντελή όταν επισκέφθηκε τα αποδυτήρια…

Αυτά ζήτησε ο Παντελή όταν επισκέφθηκε τα αποδυτήρια…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης βρέθηκε το πρωί ο Ανδρέας Παντελή και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Πρέπει και θέλουμε όλοι ένα καινούργιο ξεκίνημα, όμως πρέπει να αποδείξουμε ότι προσπαθούμε για το καινούργιο ξεκίνημα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια και πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε και ντέρμπι».

Όλοι στην Ανόρθωση περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και μια μεγάλη νίκη στο μεθαυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σίγουρα, αυτό που επιθυμούν όλοι είναι η νέα εποχή με τον Παντελή να αρχίσει νικηφόρα.

Το κλίμα είναι πολύ καλύτερο πλέον και στα αποδυτήρια μιας και όλοι γνωρίζουν ότι η διοικητική αβεβαιότητα έλαβε τέλος και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να έρθει η νίκη που θα κρατήσει ζωντανή την Ανόρθωση στη διεκδίκηση της έκτης θέσης.

Ο Φύτος Κυριάκου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αϊράμ Καμπρέρα παραμένει αμφίβολος. Στα θετικά είναι το γεγονός ότι ο Ρούβεν Ράγιος έχει ανεβάσει ρυθμό και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του ντέρμπι, όμως πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Επιστρέφει στη διάθεση του Ρόνι Λέβι ο Ίσμαελ Γκονσάλβες, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα πάρει φανέλα βασικού. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στο δεξί «φτερό» της επίθεσης ο Γκάμπριελ Μόουρα, ειδικά αν μείνει εκτός ενδεκάδας ο Καμπρέρα.

Ζήτησε γεμάτο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Μεγάλη αναμένεται να είναι η παρουσία των φίλων της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη με δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη. Είπε ανάμεσα σε άλλα: «Το Σάββατο πρέπει όλοι να γεμίσουμε το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ευελπιστούμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ