aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός

AEΛ: Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός που θέλει η ΑΕΛ τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Το δέλεαρ της 4ης θέσης που ισοδυναμεί με την έξοδο στην Ευρώπη ανεβάζει τη διάθεση όλων στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Βέβαια απέναντί τους είναι ο ΑΠΟΕΛ που δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα για να πάρουν το αποτέλεσμα  που θέλουν. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα δεν χωρεί καμιά αμφιβολία πως η ΑΕΛ θα χτυπήσει τα ρέστα της.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά από 45 μέρες παρουσίας στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, γνωρίζει περισσότερα και για τους αντίπαλους του. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από τις οδηγίες που θα δώσει. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να είναι συγκεντρωμένοι, να έχουν καθαρό μυαλό όταν αμύνονται, αλλά και όταν επιτίθενται.

Η ΑΕΛ με τον νέο προπονητή έχει δείξει δείγματα ποιοτικού ποδοσφαίρου, αλλά εδώ που έχουμε φθάσει ποιος νοιάζεται για καλή μπάλα. Αυτό που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα και οι ποδοσφαιριστές  της ΑΕΛ το μόνο που νοιάζονται είναι να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ, λίγες μόνο στροφές πριν από το φινάλε.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού μετρούν απουσίες. Οι Αρουαμπαρένα, Αϊρόσα και Λαφράνς λόγω τιμωριών είναι εκτός, ενώ δεν προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα ο Μέσκα. Η ΑΕΛ στην παρούσα φάση έχει περιορισμένο ρόστερ, αλλά αυτό πολλές φορές δεν λέει και πολλά.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, όσοι προτιμηθούν από τον Μπαλταζάρ, είναι να καταθέσουν όλες τις δυνάμεις τους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρόμο και στα άκρα της άμυνας οι Χ. Κυριάκου, Φορτούνα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Λαφράνς με τον Α. Κυριάκου. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνισθούν οι Σοάρες, Νικολάου και Πίτι, οι Σάσι, Γεωργιάδης θα βρεθούν στις πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ξανά θέση μάχης ο πολλά υποσχόμενος Μαύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ