aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ξαφνικό πρόβλημα και με τον αρχηγό της ενόψει ΑΕΚ

ΑΕΛ: Ξαφνικό πρόβλημα και με τον αρχηγό της ενόψει ΑΕΚ

Μία απ’ τα ίδια με τον Ντόσα Ζούνιορ και το χρόνιο πρόβλημά του στον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπώρησε αρκετές φορές στην καριέρα του.

Ο Πορτογάλος στόπερ των γαλαζοκίτρινων αισθάνεται ενοχλήσεις και η συμμετοχή του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη δεδομένη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη, παρόλα αυτά, θα διαφανεί μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις και το MRI στα οποία θα υποβληθεί για να διαφανεί το ακριβές πρόβλημα και η χρονική διάρκεια της απουσίας του. Παρόλο που δεν έγινε πιο νωρίς γνωστό, ο 33χρονος αμυντικός δεν προπονήθηκε χθες και σήμερα.

Από εκεί και πέρα, Μάρκο Αντάμοβιτς και Ανδρέας Αβραάμ άνουν αγώνα δρόμου, για να επανέλθουν στην ενεργό δράση. Αρχές της άλλη εβδομάδας θα διαφανεί κατά πόσο ο ένας από τους δύο θα είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το μεθεπόμενο Σάββατο. Για την ΑΕΛ κάθε απουσία είναι σημαντική, πόσω μάλλον οι δύο πιο πάνω που ήσαν βασικοί πριν τεθούν εκτός πλάνων.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα ανακατέψει καλά την τράπουλα για να βρει τις λύσεις, έτσι ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και η ΑΕΛ καλείται να προσπεράσει πολλά εμπόδια, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των οπαδών της. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα, το κενό με την απουσία των φιλάθλων της, έχει επηρεάσει και τους ποδοσφαιριστές. Είτε εντός έδρας αγωνίζεται, είτε εκτός έδρας, το ίδιο είναι.  Και την Δευτέρα, κόντρα στην ΑΕΚ, το πιο πιθανό είναι και πάλι να λάμψουν οι οπαδοί της ΑΕΛ με την απουσία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ