aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το παίρνει αλλιώς ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Το παίρνει αλλιώς ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για την ΑΕΛ στο Τσίρειο, η οποία απώλεσε έδαφος στα τελευταία ματς, γι’ αυτό και ο στόχος είναι η νίκη. Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση. Το πιο πιθανό είναι πως θα προχωρήσει σε αλλαγές και είναι ορατό το ενδεχόμενο να παρατάξει και πάλι την ομάδα του με τρεις σέντερ μπακ.

Είναι έτοιμος ο Μπόρις Γκοντάλ, ο οποίος μαζί με τον Αντρέ Τεϊσέιρα και τον Μομψίλο Ράσο θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα. Ο Βόσνιος προπονητής δεν υπολογίζει τον Γιάννη Γερολέμου, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Στη θέση του θα επανέλθει ο Νταβόρ Ζντρασκόφσκι, ο οποίος μαζί με τους Γιον Γκαθτανιάγα και Σλόποταν Μεντόγιεβιτς, θα συμπληρώσουν τη μεσαία γραμμή. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάρκο Αντάμοβιτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας του.

Είναι σημαντικό να βρει τις λύσεις ο τεχνικός της ΑΕΛ και στις άλλες θέσεις των πλάγιων μέσων. Οι Χρίστος Γουίλερ, ο Ανδρέας Αβραάμ, ο Μηνάς Αντωνίου και ο Χάρης Κυριάκου έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν από την αρχή, ενώ σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Ρούβεν Χουράδο. Παρά τις αδυναμίες που παρουσιάζουν οι γαλαζοκίτρινοι, στα τρία ντέρμπι που έδωσαν στο Τσίρειο, δεν γνώρισαν την ήττα. Έφεραν δύο ισοπαλίες με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ, ενώ κέρδισαν τον Απόλλωνα. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις και οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ