aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Tα εισιτήρια με Ερμή

ΑΕΛ: Tα εισιτήρια με Ερμή

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή.

Αναλυτικά: Η Διοίκηση της Εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (5/3) στις 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο για την 26η αγωνιστική.  Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Παρασκευή (3/3) το πρωί στις 10:00 από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης».

Λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα μας από την δικαστική θα παραμείνει κλειστό ολόκληρο το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας και γι’ αυτό το λόγο θα κυκλοφορήσουν περίπου 1200 εισιτήρια.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να σπεύσουν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους επειδή υπάρχει πιθανότητα αν περιμένουν την τελευταία στιγμή να μην μπορέσουν να τα εξασφαλίσουν από τα Ταμεία.

Καλούνται οι ΑΕΛίστες να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των επιτηρητών γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύει με εκ νέου τιμωρίες η ομάδα μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας. Ενημερώνουμε ότι η είσοδος του εισιτηρίων διαρκείας VIP – LION θα παραμείνει κλειστή. Οι κάτοχοι των πιο πάνω κατηγοριών παρακαλούνται όπως εισέλθουν από τις θύρες 3 και 4.

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop: Παρασκευή (3/3): 10:00-13:00 / 15:00-19:00 Σάββατο (4/3) 09:00-13:00 Τιμές Εισιτήριων Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής: Γενική Είσοδος: 10 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στην ανατολική κερκίδα δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ