aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σήμερα η ανακοίνωση για το νέο γαλαζοκίτρινο απόκτημα

ΑΕΛ: Σήμερα η ανακοίνωση για το νέο γαλαζοκίτρινο απόκτημα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Μάτκο Μπάμπιτς εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ. Υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών και η μετεγγραφή θεωρείται τελειωμένη. Αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας ΑΕΛ και Μπάμπιτς, που ενδέχεται να γίνει σήμερα από τον σύλλογο της Λεμεσού αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Κάρβινα στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Ριέκα.

Ο νεαρός επιθετικός έχει σήμερα και τα γενέθλιά του, γίνεται 22 χρονών (28.7.1998) και φαντάζει ως ιδανικό σενάριο η επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ. Με την τυπική ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κροάτη φορ, απομένει ουσιαστικά μια κίνηση για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΛ, αυτή του δεξιού μπακ. Βεβαίως, μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου που εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος αρκετά μπορούν να αλλάξουν.

Στην Κύπρο βρίσκονται οι Ριέρα και Μπουνόζα.Ο πρώτος τέθηκε σε αυτοπεριορισμό όπως προνοεί το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας. Ακολούθως θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Η ΑΕΛ από χθες έχει εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο στον Αγρό και θα προπονείται στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου. Αύριο, στις 18:00, στο γήπεδο που προπονείται θα δώσει νέο φιλικό με αντίπαλο τον Κούρη Ερήμης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ