aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Σαν να μην πήγαν στο Τσίρειο

ΑΕΛ: Σαν να μην πήγαν στο Τσίρειο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ… ούτε που παρουσιάστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια (0-3). Μπορεί να μη βρέθηκαν στη μέρα τους, μπορεί να ήταν ευχαριστημένοι με την εκπλήρωση του στόχου της συμμετοχής στην εξάδα, μπορεί να μην είχαν και τις δυνατότητες να παραβγούν την αντίπαλό τους.

Όπως και να έχει, η ΑΕΛ δεν μπορεί να προχωρήσει με τέτοιες εμφανίσεις, ούτε μπορεί να πάει στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου τόσο χαλαρή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ φώναζε στον πάγκο, τα είχε με κάποιους ποδοσφαιριστές του και ασφαλώς θα τους τα ψάλλει και στη διάρκεια τη εβδομάδας. Ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι της β’ φάσης και αναμένεται πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν.

Αυτό που διαπιστώνεται είναι πως δυο-τρεις ποδοσφαιριστές, δεν έχουν να δώσουν και πολλά στην ομάδα τους, παρά την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο προπονητής τους. Από ορισμένους δεν μπορεί να έχει παράπονα ο τεχνικός της ΑΕΛ, γιατί είχαν δώσει πολλές δυνάμεις σε προηγούμενα παιχνίδια . Άλλοι, όμως, όπως οι Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Τόρες, δεν φάνηκε να βοηθούν. Οι δυνατότητές τους είναι πολύ περισσότερες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν αποκλείεται ενόψει της συνέχειας, ο Κέρκεζ να στραφεί σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίζονται τελευταία. Βέβαια το «δυστύχημα» για την ΑΕΛ, είναι πως ο Βόσνιος προπονητής έχει περιορισμένο έμψυχο δυναμικό. Του λείπουν μάλιστα οι Γκοντάλ και Γκαστανιάγα, οπότε το έργο του γίνεται πολύ δύσκολο.

Αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τον Χ. Κυριάκου σαν στόπερ, ο οποίος δίνει και την ψυχή του, όμως δεν είναι η θέση του. Ούτε ο Αβραάμ είναι κλασικός αριστερό μπακ. Είναι πιθανό, στα παιχνίδια που ακολουθούν να ανακατέψει την τράπουλα ο Βόσνιος προπονητής και να αλλάξει κάποια πράγματα, ενώ από την άλλη θα πρέπει να έχει έτοιμη την ομάδα του για τους αγώνες κυπέλλου, μέσα από τους οποίους θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ