aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ψάχνει τρίποντο ένα μήνα μετά

ΑΕΛ: Ψάχνει τρίποντο ένα μήνα μετά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από ακριβώς ένα μήνα, η ΑΕΛ επιστρέφει στο σπίτι της. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο Τσίρειο ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου όταν φιλοξένησε την Καρμιώτισσα, πετυχαίνοντας και την τελευταία νίκη της. Ακολούθησαν δύο σερί ντέρμπι εκτός έδρας, με ΑΕΚ και Ομόνοια, στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Κέρκεζ φιλοξενεί απόψε το Παραλίμνι (20:00), ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Θα ψάξει επάνοδο στις επιτυχίες, αξιοποιώντας πλήρως την έδρα της (το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών), ώστε να παραμείνει στις ψηλές θέσεις και να μην ξεκόψει από τις ομάδες που προπορεύονται.

Η ΑΕΛ είναι το φαβορί απέναντι στο Παραλίμνι και θα θελήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να φθάσει στο τρίποντο. Για να γίνει αυτό όμως, ο Κέρκεζ και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως η ομάδα θα πρέπει να έχει καλή παρουσία. Να είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση και με καθαρό μυαλό στην άμυνα. Απέναντί της η ΑΕΛ, θα έχει το Παραλίμνι που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά προέρχεται από την πρώτη νίκη του και μάλιστα επί ενός δυνατού αντιπάλου όπως η ΑΕΚ.

Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Έουλερ και Αβραάμ. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές. Δεδομένη η επάνοδος του Μπουνόζα στο κέντρο άμυνας, αφού είναι έτοιμος αλλά απουσιάζει και ο τιμωρημένος Τεϊσέιρα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τόρες, που αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στην Ομόνοια και ο Γκαζαριάν που είχε θετική παρουσία με την εθνική Αρμενίας. Βοζίνια, Σάντος, Ράσο, Μπουνόζα, Κυριάκου, Μεντόγεβιτς, Ριέρα, Παπαφώτης, Ντανίλο, Τόρες (ή Γκαζαριάν) και Μαέ είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ