aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πίσω από τις λέξεις του Κέρκεζ

ΑΕΛ: Πίσω από τις λέξεις του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το καθοριστικό ματς, ο επαναληπτικό ημιτελικός κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, βρίσκεται προ των πυλών για την ΑΕΛ. Ο στόχος για την ΑΕΛ είναι ένας: η ανατροπή του 2-4 και η πρόκριση στον τελικό, θέλοντας να διατηρήσει τα σκήπτρα αφού είναι η τελευταία κάτοχος του θεσμού.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλοντας να στείλει το μήνυμα προς τους παίκτες του κατά κύπριο λόγο, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση, είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πιστεύεις και εμείς πιστεύουμε».

Τοποθέτηση που φανερώνει τη νοοτροπία που θέλησε και πέρασε στην ομάδα του ο Βόσνιος προπονητής. Το πόσο το πιστεύουν στην ΑΕΛ, θα φανεί το βράδυ της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου. Δεν είναι εύκολη η αποστολή της μετά το βαρύ αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το κυνηγήσεις και το πιστέψεις, όπως είπε και ο Κέρκεζ.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει σκορ με δύο γκολ διαφορά. Αν πετύχει το ένα νωρίς και είναι συγκεντρωμένη και σταθερή στην άμυνα, ώστε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, γιατί όχι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ