aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πιο επιθετική και με ανεβασμένους παίκτες

ΑΕΛ: Πιο επιθετική και με ανεβασμένους παίκτες

Η εικόνα της ΑΕΛ έχει αλλάξει με την πρόσληψη του Μπαλταζάρ. Φτιάχνει ευκαιρίες, ενώ σημειώθηκε σημαντική βελτίωση στον ανασταλτικό τομέα. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, οι κινήσεις τακτικής από τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν εξαιρετικές.

Όλα αυτά οδήγησαν τη διοίκηση Σοφοκλέους στην απόφαση να τον κρατήσει στην ομάδα. Μαγικό ραβδί δεν κρατά ο Μπαλταζάρ, αλλά στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, της προσέδωσε καινούργια στοιχεία. Πρώτον, η ΑΕΛ έδειξε πιο επιθετική και κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους της. Δεύτερο θετικό το γεγονός πως οι παίκτες έχουν περισσότερη διάθεση και αυτοπεποίθηση από πριν και δείχνουν πιο απελευθερωμένοι.

Τρανά παραδείγματα το ανέβασμα στην απόδοση των Σοάρες και Αϊρόσα, αλλά και η αναγέννηση του Νικολάου. Ο αρχηγός της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα κλέβει την παράσταση. Αμύνεται, κλέβει μπάλα, πρεσάρει ψηλά και είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Πολύ καλά τα πάει και ο Μαύρου, που για μεγάλο διάστημα ήταν ξεχασμένος λόγω του Ουέλινγκτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ