aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ώρα για απαντήσεις κόντρα στην Ομόνοια

ΑΕΛ: Ώρα για απαντήσεις κόντρα στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για την ΑΕΛ, το ντέρμπι με την Ομόνοια χαρακτηρίζεται σημαντικό. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά που θα τη διατηρήσει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Και το πλέον σημαντικό; Θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, γιορτάζοντας παραλλήλως τη σημερινή γενέθλια μέρα (90χρονα) με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του το αγωνιστικό προφίλ της αντιπάλου και τους προετοίμασε για μία γερή μάχη στο ΓΣΠ. Γνωρίζει ότι η Ομόνοια διαθέτει αξιόμαχο σύνολο, ικανό να τιμωρήσει κάθε αδράνεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πτοείται. Ο προπονητής της ΑΕΛ, πιστεύει πάρα πολύ στους παίκτες του και θεωρεί πως εάν επιβάλουν τον ρυθμό τους και αποτυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που έγινε κατά τις προηγούμενες μέρες στο τακτικό κομμάτι, θα έχουν αυξημένες πιθανότητες ώστε να υποχρεώσουν του πράσινους στην πρώτη φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Βόσνιος κόουτς, παρά την ήττα από την ΑΕΚ, είχε μείνει σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Κάτι που είπε, εξάλλου, δημοσίως. Πιστεύει ότι θα παρουσιαστούν, αυτή τη φορά, με λιγότερα νεκρά διάστημα στην απόδοσή τους, φτάνοντας σε μία νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ