aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι σίγουροι και το... ερωτηματικό

ΑΕΛ: Οι σίγουροι και το… ερωτηματικό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι παίκτες της ΑΕΛ θα έχουν ρεπό αύριο. Ο προπονητής θέλει να αποφορτίσει την ομάδα του από τα συνεχόμενα παιχνίδια του τελευταίου διαστήματος. Ο Αντρέ Τεϊσέιρα θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το ερωτηματικό που υπάρχει στην ομάδα της Λεμεσού είναι για τον Άντονι Γεωργίου, αν θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Από την αναμέτρηση με τους μαυροπράσινους θα απουσιάσουν σίγουρα οι Μεντόγιεβιτς και Αβντιγιάι. Ο πρώτος είναι με κίτρινες κάρτες ενώ ο δεύτερος με κόκκινη και με τις επιπρόσθετες δύο αγωνιστικές που δέχθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Οι διεθνείς με την επιστροφή τους από τις υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα θα πάρουν μια μέρα ρεπό για να ξεκουραστούν. Ουσιαστικά από την Πέμπτη θα ξεκινήσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας να γεμίζει και να μπαίνει η προετοιμασία στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ