aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι προθέσεις για ενίσχυση και το μέχρι στιγμής «φύγε-έλα»

ΑΕΛ: Οι προθέσεις για ενίσχυση και το μέχρι στιγμής «φύγε-έλα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μία ομάδα αντάξια των προσδοκιών, η οποία θα πρωταγωνιστήσει όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, θέλει να «χτίσει» ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής της ΑΕΛ ανέβασε τον πήχη και είναι πανέτοιμος, ώστε με σκληρή δουλειά να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα εκπέμπει «υγεία» στον αγωνιστικό χώρο και θα εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα προσθέσουν στο ρόστερ άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τον Ντούσαν Κέρκεζ θα πρόκειται για «δυνατές μετεγγραφές». Δηλαδή; Παίκτες που θα κουβαλούν καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και θα έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να μπουν με τη μία στο σύνολο και να δώσουν αρκετές λύσεις.

Στα υπόψη βρίσκονται αρκετές επιλογές από το ξένο παζάρι, γίνονται συζητήσεις και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα αργήσουν να προκύψουν τα ευχάριστα για τους φίλους της ΑΕΛ. Ενδεχομένως, ο τελικός αριθμός των προσθηκών να είναι μεγαλύτερος σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος παίκτης από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Η διοίκηση έχει ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Ανδρέα Αβραάμ (τριετές συμβόλαιο), τον Χάρη Κυριάκου (τετραετές συμβόλαιο), τον Ζοσιμάρ Βοζίνια (έως το 2022), τον Μάρκο Μουστάκη και τον Στυλιανό Παντελή (έως το 2023). Παραλλήλως, εντάχθηκε στο ρόστερ ο Έλοσμαν Έουλερ (αριστερός μπακ) για τρία χρόνια και ο Βασίλης Παπαφώτης για επίσης τρία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ