aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Oι δύο θέσεις που προβληματίζουν τον Κέρκεζ

AEΛ: Oι δύο θέσεις που προβληματίζουν τον Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ευκαιρία της ΑΕΛ να περάσει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά τις απώλειες βαθμών τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και του Απόλλωνα, πήγε χαμένη. Εντούτοις, μαθηματικά ομιλούντες, οι γαλαζοκίτρινοι βγήκαν κερδισμένοι σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και σκοπεύουν να συνεχίσουν τις ψηλές πτήσεις κόντρα στις προβλέψεις που έγιναν στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει ότι είναι δυνατό για να βρίσκει λύσεις, ανάλογα με τον αντίπαλο και σαφώς το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα είναι ιδιαίτερο για πολλούς λόγους. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, από την Κυριακή που τέλειωσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχει στο μυαλό του μόνο το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του σε μεγάλο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ και θα διαφοροποιήσει κάποια πράγματα, ποντάροντας και στο πάθος των παικτών του.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Το πλάνο κόντρα στον Απόλλωνα

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν, στην άμυνα δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές. Οι σκέψεις του Κέρκεζ εστιάζονται στη μεσαία γραμμή και τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Βόσνιος τεχνικός, γνωρίζει πως θα έχει απέναντι του μια έμπειρη και ικανή ομάδα, γι’ αυτό θα χρειαστεί να εφαρμόσει τέτοια τακτική που θα αποδυναμώσει τον αντίπαλό του και κυρίως να μην του επιτρέψει να επιβάλει το δικό του ρυθμό.

Διαβάστε επίσης: «Μαγικά» με διαθέσιμα €2.000.000

Με την ΑΕΚ, υπήρξαν δυο τρεις φάσεις που δεν λειτούργησε σωστά η ανασταλτική λειτουργία, όμως ο Πρόσεκ αποδείχθηκε καθοριστικός. Κόντρα στον Απόλλωνα πρώτιστος στόχος θα είναι το μηδέν παθητικό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψουν σωστά όλες οι γραμμές και να μην γίνουν αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις. Θα είναι κλειδί οι σωστές τοποθετήσεις των στόπερ, με τους Ζούνιορ και Γκοντάλ να δείχνουν πως έχουν ταιριάξει στα μετόσπισθεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ