aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το πλάνο κόντρα στον Απόλλωνα

ΑΕΛ: Το πλάνο κόντρα στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα και στην ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει αυτό να γίνει ο κανόνας. Σε πολλούς αγώνες αυτό δεν εφαρμόστηκε από τους μεσοεπιθετικούς των γαλαζοκιτρίνων, στον βαθμό που απαιτεί ο Ντούσαν Κέρκεζ με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Αντόνια είχε την περισσότερη δραστηριότητα, ο Χουράδο είχε ευκαιρίες χωρίς να τις αξιοποιήσει, ο Μακρής έμεινε στα ρηχά, ενώ ο Αγκάνοβιτς ήταν αναποτελεσματικός στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Διαβάστε επίσης: «Μαγικά» με διαθέσιμα €2.000.000

Από τους τέσσερις προαναφερθέντες, οι τρεις πρώτοι, μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Αγκάνοβιτς. Παίζει και το σενάριο, να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και ο Άλεξ ντα Σίλβα. Οι επόμενες δύο προπονήσεις θα καθορίσουν το πλάνο του Βόσνιου τεχνικού και τόσο σε πρόσωπα όσο και στην τακτική που θα επιλέξει να «κτυπήσει» τον συμπολίτη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ