aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Μουσκάλλης το «φώναξε» και τον βγάλαμε τρελό!

ΑΕΛ: Ο Μουσκάλλης το «φώναξε» και τον βγάλαμε τρελό!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Για την ΑΕΛ θα πω ότι οι παίκτες που πήρε είναι για πρωτάθλημα. Βλέπω ότι άνοιξε η όρεξη του Ανδρέα Σοφοκλέους. Πήραν παίκτες πρώτης γραμμής και βεβαίως θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Έχει και πολύ καλό προπονητή και νομίζω ότι μπορεί να μπει σφήνα στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχές Αυγούστου στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» ο Ανδρέας Μουσκάλλης και η αλήθεια είναι πως αρκετοί (συμπεριλαμβανομένων και εμάς εδώ στον «Φιλελεύθερο») μόνο τρελό δεν βγάλαμε τον επί σειρά ετών προπονητή.

Ο Ανδρέας Μουσκάλλης είχε χαρακτηρίσει μετεγγραφές πρωταθλητισμού τους νεοαποκτηθέντες της ΑΕΛ και δήλωσε βέβαιος ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν πορεία με στόχο τον τίτλο. Μερικούς μήνες αργότερα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και μετά την χθεσινοβραδινή νίκη επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο ακόμα και οι τελευταίοι διστακτικοί για τη δυναμική της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ έβαλαν νερό στο κρασί τους.

Η λεμεσιανή ομάδα με «όπλο» το Τσίρειου, όπου μετρά 14 νίκες σε 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μοναδική ισοπαλία αυτή με την Ομόνοια (1-1) απέδειξε γι’ άλλη μία φορά ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Αντίθετα, δείχνει πιο γεμάτη από ποτέ με τις προσθήκες Ιανουαρίου και τις επιστροφές σημαντικών παικτών (Έουλερ, Ντανίλο και Μπουνόζα) να δίνουν βάθος και πλειάδα επιλογών στον Ντούσαν Κέρκεζ.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ – Πετράκης: Του πήρε τον «αέρα» με ίδιο σενάριο και τον έδεσε «κόμπο»

Η ομαδικότητα και το ασταμάτητο πρέσινγκ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ΑΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να αποδεικνύουν περίτρανα ότι το χρήμα δεν φέρνει πάντα την ευτυχία στο ποδόσφαιρο. Με μισθολόγιο που δεν ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ και είναι το έβδομο μεγαλύτερο στην Κύπρο (πίσω από ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Πάφος FC) Ανδρέας Σοφοκλέους και Ντούσαν Κέρκεζ δημιούργησαν μια ομάδα με τεράστια δυναμική και μεγάλες προοπτικές, αφού στο τέλος της σεζόν πέραν του δανεικού Αλεξάνταρ Πάντιτς οι υπόλοιποι παίκτες έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: AEΛ: Τhe Kerkez way

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ