aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Μαέ, ο Κέρκεζ και οι «κομμένοι»

ΑΕΛ: Ο Μαέ, ο Κέρκεζ και οι «κομμένοι»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μαέ και Στραχίνια Κέρκεζ θα παραχωρηθούν εκτός απροόπτου σε Φερεντσβάρος και Λασκ αντίστοιχα. Εξέλιξη που θα φέρει σημαντικό ποσό στο ταμείο του συλλόγου, κυρίως η μετεγγραφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Ακόμη, ο Πρόσεκ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ τη νέα περίοδο ο δανεικός από τη Δόξα Αλεξάνταρ Πάντιτς, δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο των Μπουνόζα και Αντάμοβιτς, για τον οποίο υπήρξε και ανακοίνωση. Επίσης, οι Πσισιέ, Αβτιγιάι, Γκαζαριάν, Λεάντρο Σίλβα (με τους δύο τελευταίους δανεικούς), αν και διατηρούν συμβόλαιο, θα αποτελέσουν παρελθόν.

Την ίδια ώρα, στην έξοδο βρίσκονται οι Κύπριοι Αβραάμ και Κυριάκου, με τη διοίκηση να χειρίζεται το ζήτημα για να βρεθεί η φόρμουλα λύσης της συνεργασίας τους. Στην ομάδα της Λεμεσού υπάρχει πρόθεση να δοθεί περισσότερος χρόνος σε νεαρούς που ήταν στο ρόστερ και στην τρέχουσα σεζόν, αλλά και να προωθηθούν και άλλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ