aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Με φόρα για να τον ξεπεράσει…

ΑΕΛ: Με φόρα για να τον ξεπεράσει…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αγωνία έλαβε τέλος στην ΑΕΛ, που ενημέρωσε ότι όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά τη διάγνωση κρούσματος στην ΑΕΚ, ήταν αρνητικά. Η θετική εξέλιξη επέτρεψε στην ομάδα του Κέρκεζ να πραγματοποιήσει την προπόνησή της χθες το απόγευμα αφού είχε ακυρωθεί η προγραμματισμένη για το πρωί.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους, θα πάνε με φόρα στο αυριανό ντέρμπι με τον συμπολίτη τους Απόλλωνα. Προηγήθηκαν οι επιτυχίες επί των Ανόρθωσης και ΑΕΚ, που έδωσαν φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ αλλά και τους γέμισαν με αυτοπεποίθηση. Θα θελήσουν αύριο να τριτώσει το καλό σε άλλο ένα ντέρμπι και παράλληλα να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τον αντίπαλό τους. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζει διαφορά δύο βαθμών, η ΑΕΛ είναι στους 21 και ο Απόλλωνα στους 23.

Ο Κέρκεζ μετρά σημαντικές απουσίες, όμως και πάλι υπάρχουν οι επιλογές -δείγμα και του βάθους που έχει η ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν. Μαέ, Έουλερ, Μπουνόζα και Μεντόγεβιτς είναι τραυματίες και ο Γκαζαριάν εκτός λόγω κορωνοϊού. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν ερωτηματικά για κάποιες θέσεις, τα οποία θα απαντηθούν μόνο λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Εξάλλου, η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι οι Ράσο και Έουλερ, που συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσουν την ποινή τους στη 13η αγωνιστική με αντίπαλο τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ